Wondere wereld of machtige matrix?

Hoe ziet je realiteit eruit? Boeiende vraag. Wat is realiteit? Wat is waar? Wat is echt en wat niet? Wat is er gaande achter de buitenkant die we zien? Durf jij te ontdekken wat er gaande is en hoeveel illusie en manipulatie we achter ons aan het laten zijn. Van een goede vriend kreeg ik het onderstaande YouTube-filmpje doorgestuurd. Het bekijken zojuist bracht me bij de bovenstaande vraag: Wondere wereld of machtige matrix? En misschien is het antwoord wel beiden.

Volgens mij maakt dat de huidige tijd boeiend, maar ook wel wat ingewikkeld. Het uitvergroten van de polariteit, zodat we die los kunnen laten, vergt aardig wat van mijn systeem. Terwijl ik hier zit te typen, heb ik dan ook heerlijk de healy aanstaan om mijn systeem energetisch op te schonen en een boost te geven. Naast de fijne mooie liefdevolle energieën waar in steeds grotere mate ruimte voor komt, hebben we ook nog te maken met allerlei laagfrequente negatievere energieën, die volop geprojecteerd kunnen worden.

Het loslaten van de 3-dimensionale werkelijkheid vraagt om verdere uitzuivering van ons systeem. Wat nu duidelijk wordt, is dat bijvoorbeeld ook ons DNA doordrongen is van oude, kunstmatig veranderde informatie. Die delen mogen afgesloten worden, zodat we niet meer vanuit die ‘matrix’ hoeven te functioneren.

Met het ontvangen van de nieuwe aquamarijnblauwe straal komt er ruimte om illusies en waanbeelden achter ons te laten. We kunnen ascenderen naar een hoger niveau waar we die gemanipuleerde werkelijkheid achter ons kunnen laten. We kunnen op grotere schaal doorzien welke gemanipuleerde mensen, energieën en intelligenties er op aarde rondwaren. Je kunt die versies onderzoeken en bevragen. Ik voel zelf dat ik een keuze maak, waar ik me wel of niet mee wil verbinden. Ik voel niet de behoefte om me te verbinden met desillusie.

Ook in de media werkt het zo. Het is heel boeiend om te zien

Als ik eerlijk ben, voel ik wel dat ik zuinig op mezelf mag zijn. Met het initiëren en schoonhouden van de hogere merkaba velden en het ontvangen van de nieuwe energieën, o.a. van de kosmische klok, merk ik wel dat ik vatbaar was geworden voor negatieve 3-dimensionale energieën. Ik heb het gevoel dat ik werd afgetapt. Tijd dus om mezelf te omringen met liefde, goed te clearen om weer terug te kunnen keren naar de bron.

En zo mooi om te zien hoe de informatie me moeiteloos bereikt en ik weer verder kan. Die afstemming op mezelf, op de bron, om het grote veld, daar kan ik zo van genieten. Dat is de reden dat ik dat ik doe wat en dat zo graag uitdraag.

Hartegroet,
Conchita

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?