Spiritueel meesterschap

Jouw spirituele bewustwording start je bij Touchstar. Als een van de weinigen maken we verschil tussen jouw behoeftes en jouw verlangens. We helpen je bij het oplossen van oude patronen, blinde vlekken en kindpijnen. En daarnaast schakelen we naar de toekomst door je de ruimte te geven, zodat jij lucht kunt geven aan jouw verlangens.

Want je bent meer dan het kind dat gekwetst bent. Je bent ook een volwaardig mens dat verlangt naar een waardevol leven. Overgave = overvloed. Als jij je overgeeft aan het werk van je ziel, wat dat ook van jou vraagt, dan tune je in op overvloed.

~ ♥ ~

1e jaar: Kind-Zijn in de Aquamarijnblauwe Straal

In het eerste jaar ligt de focus op je kindertijd. In de periode vanaf je conceptie kun je diepe wonden oplopen die je ervan weerhouden om voluit te leven. Deze blokkades zorgen er ook voor dat je niet verder komt met het manifesteren van je dromen. In je onderbewuste kunnen oude kindpijnen en blokkades ervoor zorgen dat je innerlijke stoplicht op rood staat. Het weerhoudt je ervan om werkelijk springlevend te zijn en te genieten van iedere seconde.

Het is de pijn van oude wonden die maakt dat je je terug wilt trekken in je berengrot en niet teveel wilt of kunt komen. Schiet je met regelmaat in de slachtofferrol, en vind je jezelf dan zielig of vind je dat je tekortkomt? Dan is dat vaak ook doordat er angst onder zit die je nog niet onder ogen kunt komen. De angst en het slachtofferschap zorgen ervoor dat je je grootsheid niet hoeft te leven. In je creaties zie je dat terug. Je werkelijkheid komt dan niet overeen met je dromen.

Jij bent de creatie.

~ ♥ ~

2e jaar: Mens-Zijn in de Aquamarijnblauwe straal

In het tweede jaar ligt de focus op je tiener- en pubertijd. De tijd waarin de mening van leeftijdsgenoten steeds belangrijker voor je wordt. Maar ook een tijd waarin je kennismaakt van de soms harde beperkingen van je middelbare schooltijd. Pesten, afgewezen worden of niet kunnen voldoen aan het eenzijdige leren middels een cognitieve kennisstroom en de afwezigheid van het voelen en je intuïtie. De gevoeligheid en creativiteit van jongeren wordt zoveel geweld aan gedaan, dat het niet vreemd is dat zij zich te buiten gaan aan overmatig gamen, aan roken, drugs en alcohol. Of dat ze sex nodig hebben en gebruiken om hun lichaam te ervaren. Iedere verliefdheid is dan een voertuig om je eigenheid terug te vinden en langzaam maar zeker weer te ontdekken wie je eigenlijk ook weer echt van binnen was.

Jij bent de energie, het creëren zelf.

Ook dit jaar vind jij bij ons jouw veilige haven, waar jij mag zijn wie je werkelijk bent en niet hoeft op te boksen tegen verwachtingen en voorwaarden. Als er niets van je gevraagd wordt en niets van je gevonden wordt. Met andere woorden:

Dance as though no one is watching, 
love as though you have never been hurt,
sing as though no one can hear you,
live as though have is on earth

~ ♥ ~

3e jaar: Godinnen in de Aquamarijnblauwe straal

Na het afgooien van zoveel mogelijk innerlijke ballast, kun je in het derde jaar vol aan de slag met het creëren van jouw droomleven. Datgene waar je naar verlangt, kan zoveel sneller werkelijkheid worden, doordat je alle gestolde energie ertussenuit hebt gehaald en je meer en en meer je vrijheid en vitaliteit hebt hervonden. Je staat dan voor de taak om dat leven op te bouwen dat jij jezelf van harte toewenst. Je bent in staat verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen creaties en bij te sturen waar dat nodig is.

In dit jaar zullen het ook meer en meer je m edecursisten worden, die jouw spiegel zijn en die je helpen om te worden wie jij graag wilt zijn. Met elkaar vormen jullie een draagvlak dat zoveel krachtiger is dan wanneer je in je eentje creëert. Bovendien zul je merken dat al het innerlijk kind werk en proceswerk dat je met elkaar doet, ervoor zorgt dat jullie band krachtiger is en liefdevoller dan wat je gewend bent uit andere relaties in je leven. Het diepgaande werk en elkaar ontvangen op je diepste lagen is het grootste cadeau dat jij jezelf kunt geven.

Jij bent de creator.

~ ♥ ~

Spiritual healing & alignment

Daarnaast zijn er twee spirituele creatie- en manifestatiemeetings waarmee je jouw bijdrage kunt leven aan de shift van Moeder Aarde naar de 5D.

In deze creatie- en manifestatiemeetings zullen we met elkaar de nieuwe energie van de aquamarijnblauwe straal ontvangen. We geloven in onze goddelijke creatiekracht en wenden die belangeloos aan om Moeder Aarde te helpen en ondersteunen om de shift naar de 5de dimensie te maken.

~ ♥ ~

Godinnen in de aquamarijnblauwe straal

De intentie van deze creatie- en manifestatiemeeting is het ontvangen van de energie van de Aquamarijnblauwe straal en het creëren en manifesteren van een 5-dimensionaal leven op aarde. In ieder van ons huist een goddelijke aanwezigheid. Die aanwezigheid ontwikkelt zich in aanwezigheid van de aarde, de kosmos en de verandering die daar gaande is. Moeder Aarde maakt een shift naar de 5de dimensie en alle bewoners van de aarde bewegen daarin bewust of onbewust mee. Deze cirkel is bedoeld voor mensen die bewust een bijdrage willen leveren aan deze shift en Moeder Aarde hierin willen ondersteunen. Deze cirkel is jouw bijdrage aan de shift naar de 5de dimensie. Waar nodig zal in deze meetings ook gewerkt worden met healing.

Anders dan de andere creatie- en manifestatiemeetings, werken we bij deze cirkel op het principe van ‘primus inter pares’, wat wil zeggen eerste onder gelijken.

Anders dan de andere meetings, werken we bij deze cirkel op het principe van ‘primus inter pares’, wat wil zeggen eerste onder gelijken. In deze cirkel is iedere deelnemer gelijkwaardig en kan eenieder inbrengen wat hij/zij op dat moment van toepassing acht. Immers, het is voor iedereen een nieuwe energie, met nieuw bewustzijn en nieuwe informatie. Gezamelijk ontvangen we wat er gezegd, gehoord, gevoeld, geweten wil worden. Het is een gezamenlijk initiatief ten behoeve van de shift. We ontvangen maandelijks de nieuwe informatie en geven de energie en de trilling van de Aquamarijnblauwe straal door aan onze medebewoners van planeet Aarde. Daarmee leven we ons spirituele meesterschap op aarde, daarbij geholpen door spirits en opgevaren meesters.

~♥ ~

Opgroeien in de Aquamarijnblauwe Straal

Spirituele healingcirkel ten behoeve van kinderen van de nieuwe tijd
Voor deze healingcirkel kunnen kinderen aangedragen worden, die een hart onder de riem kunnen gebruiken. Als je een kind voordraagt, word je geacht om ook zelf online aanwezig te zijn. Met elkaar creëeren we een veld van Liefde en Licht waarin een kind geplaatst wordt, zodat het de kans krijgt in de eigen eenheid en uniciteit op te groeien. We helpen kinderen in hun eigen Licht te blijven, en zich op hun eigen natuurlijke frequentie te ontwikkelen. Waar nodig zal ik voor een specifiek kind een healing verzorgen.

~♥ ~

Werken met je multidimensionale bewustzijn

Als mens zijn we uitgerust om de creator van ons eigen leven te zijn. We zijn de creator, de creatie en het creëren zelf. We maken de keuzes, in samenwerking met de kosmos, van datgene en diegene die we (willen) zijn. We erkennen daarmee dat we een goddelijke creatiekracht bezitten en erkennen dat we ervoor gekozen hebben om daarmee hier-en-nu op aarde te zijn om bij te dragen aan de shift van Moeder Aarde naar de 5de dimensie.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?