Energiebewust opgroeien bij kinderen en jongeren

Een nieuwe generatie ontwaakt. Een generatie die nog weer dichter is bij de de nieuwe energie van de 5de dimensie. Om de nieuwe energie te kunnen ontvangen, zijn zij anders ‘gewired’. Het is niet zozeer hun zenuwstelsel dat anders werkt, zoals Elaine Aron in haar boeken schrijft. Het is hun intuïtie, hun helderheid die zoveel meer aan de oppervlakte ligt dan wij gewend zijn.

Deze week mocht ik voor Nieuwetijdsopvoeden een reading schrijven voor een jongen van 11 jaar. Hij pikt moeiteloos de energie op van zijn overleden grootmoeder. Het probleem is alleen dat hij geen flauw idee heeft dat hij dat doet. Hij resoneert mee met de energie van het overleden familielid, zonder dat hij beseft dat dat gebeurt.

Ik herken het naadloos, want zo is het mij in een ver verleden ook gebeurt. Het ene moment wat er niets aan de hand en het volgende moment ging ik aan de eettafel zitten, legde ik mijn hoofd op het tafelblad en wilde niet meer leven. Ik zag het compleet niet meer zitten en wilde een einde aan mijn leven maken. Natuurlijk resoneerde het met een schaduwkant in mij, maar de overgang was zo groot. Het verschil zo bizar. Dat was te groot om alleen van mij te zijn.

De energie van overleden personen ontvangen

Toen ik diezelfde dag een paranormale avond bezocht, en daar via een boodschap van het medium werd geconfronteerd met de energie van een bekende die zelfmoord had gepleegd, toen viel het kwartje. Het was niet mijn energie, maar ik had onbewust de energie opgepikt van de jonge vrouw en moeder die eerst haar kind de borst had gegeven en toen zichzelf van het leven had beroofd. Een intens verdrietig verhaal van een jonge vrouw die niet meer wist hoe nog verder te leven.

En hier krijg ik te maken met een 11-jarige jongen die zo onbewust energiebewust is, dat het hem onderuit haalt. Het bevestigt voor mij wat ik al jaren zeg. De intuïtieve vermogens komen steeds meer aan de oppervlakte te liggen en worden steeds makkelijker bereikbaar.

Dat is volkomen logisch. Bij de overgang naar de 5de dimensie en het eenheidsbewustzijn zijn het onze heldere vermogens waar we meer en meer mee communiceren. Alles is een. Iedereen is een. Door onze heldere vermogens verbinden we ons met het veld van eenheidsbewustzijn. Het is de manier waarop we informatie ontvangen en verwerken. Heldere informatie van onze heldere zintuigen. Informatie die we met onze hartintelligentie voelen, weten en verwerken.

Heldere vermogens als poort naar hogere dimensies

Wij zijn niet alleen ons lichaam, al denken we dat vaak wel. We zijn geneigd te denken dat we volledig op zichzelf staande individuen zijn, zonder verbinding met de mensen om ons heen. Maar niets is minder waar. Wij zijn allemaal met elkaar verbonden, niet zozeer door het praktische, fysieke lichaam. Ons lichaam is het jasje waarin we ons hier op aarde voort kunnen manifesteren. Op andere lagen zijn we licht, zijn we liefde, zijn zoveel grootser dan dat. Terwijl ik dat schrijf, voel ik op mijn rug aan de rechterzijde dat mijn aanhechting van mijn engelenvleugel actief wordt. Ik voel de connectie met de hogere werelden, met andere dimensies, waar ik me zoveel lichter en prettiger bij voel. Ik ben meer dan mijn 3D lichaam. Ik hou van deze setting. Het zitten op mijn werkkamer, met de heerlijke, subtiele muziek van Bliss op mijn koptelefoon. Het helpt me af te stemmen op wat er gezegd wil worden, wat er geschreven wil worden, wat er gevoeld wil worden. Het helpt me om op te laden, om het dagelijkse praktische te ontstijgen en naar mijn eigen natuurlijke frequentie te gaan. Het voelt subtiel, liefdevol, warm, kalmerend, geruststellend, geborgen om te voelen dat mijn vleugels opengaan en ik kan expanderen naar een laag van hoger bewustzijn, van hogere aanwezigheid, van een vertrouwdheid van verbonden zijn met de spirits.

Ik ben benieuwd wat de reading gaat brengen voor de prachtige ziel van de 11-jarige jongen. Zijn leven ligt als een helende reis voor hem. Ik ben benieuwd hoe hij zijn weg gaat vinden met het prachtige talent van zijn heldere vermogens. Ik hoop van harte dat de reading en de coaching die hier nog op gaat volgen, hem ook gaat helpen om zijn vleugels uit te slaan en te beseffen dat hij nog zoveel meer is dan zijn lichaam alleen.

Dit is waar we met elkaar naartoe gaan. Een nieuwe wereld, een nieuwe aarde, een nieuwe dimensie. Ik kan niet wachten.

Geschreven in liefdevolle verbinding met T O U C H S T A R.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?