Godin-Zijn in de Aquamarijnblauwe Straal

Belichaamd meesterschap

Schitteren in de Aquamarijnblauwe Straal

Hoe zou het zijn om jezelf maandelijks af te stemmen op de nieuwste energie in de kosmos? Om te weten dat wie jij bent en wat jij doet, van betekenis is, niet alleen voor jezelf en voor jouw cliënten, maar voor een nog groter geheel.

Hoe zou het zijn om een bijdrage te zijn van de ontwikkeling en shift van Moeder Aarde en er mede voor te zorgen dat deze shift zo moeiteloos mogelijk kan verlopen? Er is zoveel gaande in de wereld, zoveel chaos, zoeken, oorlog, verandering, vernieuwing. Door te focussen op de Aquamarijnblauwe straal bied ik je de mogelijkheid om jezelf af te stemmen of de allernieuwste energie, mogelijkheden en bewustzijn.

Naast de bijdrage die jij daarmee bent voor de vergroting van het bewustzijn op aarde, is deze energie natuurlijk ook voor jouzelf een bron van inspiratie, van alignment met het grote geheel en van vernieuwing en transformatie. In liefde bij jezelf blijven, in wat voor omstandigheid dan ook. Blijven voelen en afstemmen op wat er nodig is. Dat wat een bijdrage is voor jou, is ook een bijdrage voor het grotere geheel. Dienstbaarheid gecombineerd met ultieme liefde voor jezelf.

Yes, ik doe mee!

Start januari 2024:
Schitteren in de Aquamarijnblauwe Straal

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?