Events

Kleine ik & Oneindige ik

Nieuwetijdskinderen in het onderwijs

Woensdag 13 juli van 19.30 tot 21.30 uur – online – je deelname is gratis

Ben jij als leerkracht van mening dat er veel meer gaande is met kinderen dan wat je aan het gedrag kunt aflezen? Kun je je niet altijd vinden in de diagnose en aanpak van drukke kinderen (ADHD) of teruggetrokken, gevoelige kinderen (ASS)? Blijf jij soms achter met een onbevredigend gevoel van: ‘Er moet toch meer mogelijk zijn dan dit?’ En wil je dat gevoel omzetten in kennis, inzicht en actie? Wil je anders kijken naar kinderen, naar het gedrag van kinderen en naar de diagnostisering en stigmatisering van kinderen met ADHD en ASS? Wil je voelen en ervaren hoe het anders kan en wat dat te brengen heeft voor jou, voor komend schooljaar?

Dan nodig ik je van harte uit voor de online meeting ‘Kleine ik en oneindige ik, nieuwetijdskinderen in het onderwijs’. Deze online bijeenkomst start met een inleiding waarin uiteenzet wordt hoe vanuit de reguliere zorg (kleine ik) en vanuit nieuwetijdsopvoeden (oneindige ik) gekeken wordt naar ADHD en ASS en naar de veranderingen die op dit moment gaande zijn en wat dat met ons en met de kinderen van nu doet. Na de inleiding is er mogelijkheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Doel van de bijeenkomst is elkaar te informeren en inspireren en elkaar te ontmoeten als gelijkgestemden.

Conchita van Dijk is als samenwerker en teamvoorzitter verbonden aan Democratische School De Tijd en Ruimte in Den Bosch. Daarnaast is zij initiatiefneemster en eigenaresse van Nieuwetijdsopvoeden en TOUCHSTAR opleidingen.

Opgeven kan via mail naar conchita.van.dijk@gmail.com of via whatsapp naar 06 – 154 20 653, met vermelding van je naam en emailadres.
Je ontvangt dan een bevestiging via mail met de link naar de online meeting. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten aan verbonden.

Je bent van harte welkom. ♥

PS Resoneert dit met jou en ben je geen leerkracht? Reageer dan op dezelfde wijze als hierboven genoemd en vermeld er even bij vanuit welke rol je reageert, bijv. als ouder, als coach, als pedagogisch medewerker. Ik neem dan even persoonlijk contact met je op.

~ ♥ ~

Kleine ik & Oneindige ik

Multidimensionaal werken voor kindercoaches

Zondag 11 september – live in Den Bosch – je deelname kost € 47

~ ♥ ~

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?